Prosjektleder

Senter-Bygg Entreprenør AS er et godt etablert firma med solid økonomi. Hovedkontor i Åmot, Modum. Vårt geografiske hovedområde er Buskerud. Selskapet leverer nybygg og rehabilitering av boliger og yrkesbygg og har 90 medarbeidere. Omsetningen i 2009 var NOK 135 mill. Budsjettert omsetning for 2010 er beregnet til ca 160 mill. Selskapet er en del av Peab-konsernet.

FirmaSenter-Bygg Entreprenør AS
Fylke
Søknadsfrist01.05.2010

 

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha overordnet ansvar for HMS, KS, fremdrift, økonomi og rapportering iht. selskapets prosedyrer. Du vil også ha ansvar for at alle forhold til offentlige myndigheter blir ivaretatt/offentlig saksgang, og at lover og regelverk blir fulgt. Kvalitetssikre prosjektet til kundens og bedriftens tilfredshet.

 

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med relevant erfaring, gjerne 5-10 år fra ledelse av større byggeprosjekter. Du må ha gode kunnskaper innenfor fagene grunn/betong/stål og tømmer, samt erfaring med koordinering av tekniske fag. Det kreves også gode kunnskaper /erfaring innen planlegging, drift, HMS, ledelse og personalhåndtering.

 

Kontaktpersoner

Søknad med CV til e-post: jan.p.hansen@sbe.as eller ola.rolfstad@sbe.as eller pr post.

For nærmere opplysninger om stillingene kontakt tlf; 40 40 02 05, Jan Petter Hansen, eller 40 40 02 15, Ola Rolfstad.

 

Vis flere stillinger: