Sivilarkitekt - Sandnes

Rambøll har 9000 dedikerte spesialister som fordeler seg på 130 kontorer i Norden og UK samt 30 kontorer i resten av verden. Vi er en av Europas største og ledende rådgivervirksomheter og leverer tjenester innen plan, design og teknikk.

Rambølls 1100 ansatte i Norge er involvert i noen av fremtidens mest spennende utviklingsoppdrag. Vår tverrfaglige kompetanse sikrer en komplett rådgivning fra idé til forvaltning, drift og vedlikehold.

Rambøll Arkitektur har omkring 90 medarbeidere ved kontorer i Sandnes, Bergen, Ålesund, Trondheim og Grimstad. Arkitektene våre er en del av et stort tverrfaglig miljø. Rambøll Arkitektur og plan i Sandnes har 30 medarbeidere og arbeider med alle typer oppdrag innenfor bolig-, kontor- og næringsbygg. Vi har spesiell kompetanse innen store og kompliserte prosjekter. Arealplanlegging er en intergrert del av virksomheten.

FirmaRambøll AS
Fylke
Søknadsfrist07.05.2010

 

Vi søker en sivilarkitekt med minimum tre års prosjekterfaring. Du er en person som er opptatt av arkitektur, er inspirerende i ditt arbeid, jobber strukturert og har erfaring i bruk av dataverktøy. Vi benytter ArchiCad. Arbeidsoppgavene vil være arkitekturprosjektering, detaljering og byggeplassoppfølging.

 

Du må ha:

 

* relevant utdannelse

* gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig

* lyst til å jobbe utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere

 

Hos oss får du:

 

* utfordrende og spennende arbeidsoppgaver med stort spenn i prosjekter, både faglig og geografisk

* arbeide i en stor kompetansebedrift med over 1000 medarbeidere i Norge, og et stort faglig nettverk

* gode personlige og faglige utviklingsmuligheter gjennom utviklingsprogrammet Rambøll Academy

* konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsordninger

 

Kontaktperson, Anne Brit Hodne, Telefon +47 906 88 001

 

Søknadsfrist 7. mai

Arbeidssted Sandnes

Vis flere stillinger: