Engasjert og operativ leder!

LLENTAB AS er et datterselskap av LLENTAB AB i Sverige som er etablert i 8 land i Europa med egne datterselskap. LLENTAB produserer og monterer stålbygg fra 200 m² opp til over 100 000 m². Vi har montert og levert over 7.000 bygg i Europa og er en av de ledende leverandørene av lette stålbygg. LLENTAB holder til i lyse og trivelige lokaler i Åsane. Selskapet er familieeiet.

LLENTAB's bygg benyttes til mange ulike formål, det er derfor stort potensiale for selskapets produkter. Alt salg foretas gjennom eget salgsapparat.

LLENTAB har betydelige vekstambisjoner såvel i Europa som i Norge. Dine viktigste oppgaver blir bl.a. å identifisere muligheter, aktivt ta del i markedsarbeidet, styre økonomien, planlegge aktiviteter og lede selskapets ansatte mot de målene som settes.

Hovedkontoret og flertallet av selskapets ansatte er lokalisert i Bergen mens et av de største forventede vekstområder er på østlandet. Det skal etableres kontor i eller nær Oslo så det er muligheter for at en ny leder kan være stasjonert enten i Bergen eller Oslo regionen. Det vil uansett være et stort behov for fysisk tilstedeværelse i Bergen i en periode.

FirmaLLENTAB
Fylke
SøknadsfristSnarest


Nåværende Adm.dir. slutter og til å etterfølge han søker vi etter en

Engasjert og operativ leder!

 

Kvalifikasjoner

Du har solid, dokumenterbar leder erfaring og sannsynligvis relevant utdanning på høyskole nivå. Byggteknisk kompetanse er nødvendig og du bør ha god kjennskap til byggebransjen. Du har sterk økonomisk forståelse og har skapt gode resultater gjennom andre. Engelsk er vårt konsernspråk.

 

 

Egenskaper

Du har oppnådd respekt gjennom din kunnskap og evne til å kommunisere den. Tillit har du opparbeidet deg gjennom å være ærlig og direkte, både mot dine medarbeidere og kunder. Du er målrettet og opptatt av resultater og flink til å få folk til å trives. Du er entusiastisk og liker å få med deg andre mot de mål du setter. Du bør være ydmyk og lyttende, sterk og klar.

 

 

Vi tilbyr..

...deg en avgjørende rolle i et sterkt, solid og ambisiøst selskap. Hos oss vil du gjøre en forskjell og få en utvikling du selv begrenser! Konkurransedyktige betingelser og store muligheter til å påvirke retningen for selskapet. Du vil rapportere direkte til Konsernsjef i Sverige

 

 

For mer informasjon kontakt Senior Bedriftsrådgiver i PROFFICE Rekruttering, Per Ivar Elton på tlf 90920462.

For full utlysningstekst se annonse på finn.no eller www.proffice.no.

Søknad sendes via finn.no (FINN-kode: 21553652) snarest!

Vis flere stillinger: