Kompletterer heistilbudet

Multiparking kompletterer tilbudet sitt med en ny type heis fra tyske Lödige beregnet på varelevering.

Utviklingssjef i Multiparking Marius Plejdrup Rønningen er meget tilfreds med å kunne tilby løsninger fra Lödige til sine Skandinaviske kunder.

- Vi har hatt flere forespørsler der utbygger har slitt med å få til en spiselig løsning for blant annet varelevering. En utvidet kjørerampe som skal håndtere tunge kjøretøys vekt og størrelse medfører i de fleste tilfeller en formidabel tilleggskostnad og legger beslag på store arealer, sier han.

- Se for deg en lastebil som skal kjøre opp eller ned en rampe i flere etasjer, losses, og deretter snus før den kjører tilbake samme vei. Foruten selve kostnadsbildet gir det ingen god logistikk da en slik manøvrering tar tid og kjørerampen må stenges for annen trafikk i dette tidsrommet. Med heisløsningen kan du kjøre inn i heisen og frakte bil og varer til ønsket nivå for lossing og returnere uten noen form for manøvrering av kjøretøyet.

Potensielle kunder og brukere for denne type løsninger er kommersielle bygg, transport selskaper, skipsverft, havner, teatre, bilindustri osv.

- Dette mer eller mindre kompletterer vårt løsningssortiment som fra før av består av halv- og helautomatiske p-systemer, bilheiser og modulbaserte p-hus, avslutter han.