Salgsstart for nytt Peab-prosjekt

Vålerenggata 22 er et nytt Peab-prosjekt som er lokalisert på Vålerenga mellom Strømsveien og Vålerenggata begrenset av Opplandsgata i vest og Ingeborgsgt. i øst.

Dette er Peabs andre prosjekt på Vålerenga og det er ganske unikt at det bygges rekkehus i gangavstand til Oslo sentrum.

- Prosjektet er et av få rekkehusprosjekter sentralt i Oslo og har dermed få konkurrenter. VG22 vil passe for de som vil bo sentralt, men likevel romslig med egen hageflekk eller takterrasse, sier prosjektleder Terje Hjelset i Peab Bolig Utvikling.

Salgstart er i april 2010, mens antatt byggestart er oktober 2010. Priser fra 3,7 til 4,5 mill kr.

Peab Bolig kjøpte tomten av Oslo kommune i 2005 og området er ferdig regulert. VG22 vil bestå av rekkehus fra 73 til 122 m2 BRA. 32 av rekkehusene vil få terrasse på bakken, mens 12 rekkehus er lokalisert i 3. og 4. etasje og vil få store terrasser i 4. etasje. Parkering blir i underjordisk p-kjeller.

- Prosjektet organiseres som selveierleiligheter og vil arkitektonisk gli rett inn i det eksisterende bomiljøet på Vålerenga, sier Hjelset som er spent på responsen.

- Det har vært og er et veldig godt samarbeid mellom Bolig Utvikling og Bolig Entreprenør underveis i prosessen. Det er en stor fordel at vi har entreprenøren i eget hus. Det gir en ekstra trygghet for kundene og fører til god kvalitet, forsikrer Hjelset.

• Arkitekt: Lund & Slåtto Arkitekter

• Totalentreprenør: Peab AS

• Selger: Peab Bolig AS