Ny markedsdirektør i Entra Eiendom

Anders Solaas (46) er ansatt som markedsdirektør i Entra Eiendom AS. Han er i dag administrerende direktør i Hafslund Eiendom AS.

- Jeg er svært glad for at Anders Solaas vil være markedsdirektør og bli en del av ledergruppen i Entra Eiendom. Han vil tilføre nye erfaringer fra vår bransje, samtidig som han skal sørge for kontinuitet og videreføring av Entras markedsarbeid, sier Kyrre Olaf Johansen, administrerende direktør i Entra Eiendom.

Spennende selskap
- Entra er et spennende selskap i en bransje jeg kjenner og liker godt. Jeg gleder meg til å bli en del av et av Norges ledende eiendomsselskap, sier Anders Solaas. - Jeg ønsker å skape resultater sammen med det gode fagmiljøet og bidra i Entras ledergruppe. Det er samtidig vanskelig å forlate Hafslund Eiendom, men denne muligheten måtte jeg ta, sier Anders Solaas.

Solaas vil være på plass i Entra i løpet av høsten.

Solaas’ bakgrunn
Anders Solaas har siden 2006 vært administrerende direktør i Hafslund Eiendom. Han har vært med å bygge opp eiendomsselskapet og effektivisert de ulike eiendomsfunksjonene i konsernet. Hafslund Eiendom forvalter og drifter alle konsernets over 400 bygg som har et samlet areal på vel 50.000 kvadratmeter.

Solaas har jobbet i Hafslund de 11 siste årene. I 1999 startet han som konserncontroller og fungerende økonomidirektør i Hafslund Strøm AS.

Før Hafslund var han administrasjons- og økonomiansvarlig og porteføljeforvalter i Fondsforvaltning AS og Pluss fondene.

Solaas er siviløkonom fra Lunds Universitet i Sverige og har en Bachelor fra Universitet Mannheim i Tyskland. Han er gift og har tre barn.