Selger med bakgrunn og erfaring fra BA-næringen

Jobzone er et bemanningsselskap som leier ut arbeidskraft og formidler kandidater for fast ansettelse. Jobzone legger stor vekt på tett oppfølging av vikarer og kunder, og har siden starten i 2002 vært Norges raskest voksende aktør i sin bransje.

Jobzone Bygg & Anlegg er en spesialavdeling i Jobzone-kjeden og leier ut / rekrutterer personell kun til bygg og anleggsbransjen. Avdelingen er drevet av fagpersoner med lang erfaring fra B&A- næringen. Avdelingen har for tiden ca. 200 medarbeidere i oppdrag, de fleste faglærte håndverkere.

FirmaJobzone Bygg & Anlegg
Fylke
Søknadsfrist20.04.2010

Jobzone Bygg & Anlegg er en av Norges største tilbydere av fagarbeidere innenfor tømmer-, betong- og elektrofagene. Våre konsulenter og partnere har alle lang erfaring fra BA-næringen i Norge og kjenner markedssiden godt.

Selskapet har samarbeidsavtaler med de fleste av landets største entreprenører og dermed et solid markedsgrunnlag for videre vekst. Som følge av økende etterspørsel etter våre tjenester, har vi behov for å styrke laget med en driftig selger som kan forestå oppsøkende nysalg på eksisterende og nye kunder.

For den rette vil det være mulighet for fremtidig partnerskap. Primært søker vi personer med bakgrunn og erfaring fra BA-næringen. Oppsøkende salg for å bygge opp egen portefølje er et av kriteriene og dokumentert salgserfaring er en forutsetning.

Høres dette spennende ut, så ta kontakt med Tom A Teitrem for en uforpliktende og konfidensiell samtale.

Kontakt

Tom A Teitrem, Direktør,  Telefon: 21 52 64 21/ 900 45 535

Vis flere stillinger: