Fyller opp kontorene på Bryn-Helsfyr

Bryn-Helsfyr-prosjektet melder om nye leieavtaler i kontorbyggene Østensjøveien 32 og 36.

Bryn Eiendom har i løpet av kort tid inngått fem nye leieavtaler fordelt på to av sine bygg i næringsområdet Bryn-Helsfyr sentralt i Oslo.

Fullsatt i Østensjøveien 32
Fem av de nye avtalene er gjort for Østensjøveien 32, som dermed allerede er fullsatt etter at en stor leietaker forlot bygget ved årsskiftet. Etter at IT-selskapene Fujitsu og Banqsoft nylig har flyttet inn på henholdsvis ca 2500 kvm og 935 kvm i bygget, er det nå klart at Univar AS flytter inn i på 584 kvm i begynnelsen av april. Selskapet, som kommer fra et annet bygg i samme område, er et av Nordens ledende spesialister på distribusjon av kjemikalier, tilsetningsstoffer og råvarer.

Statens Vegvesen, som fra før av blant annet leier store deler av nabobygget Østensjøveien 34, utvider ved å leie 1455 kvm i nr 32, med innflytting i slutten av mars. ICE Norge AS, som tilbyr landsdekkende mobilt bredbånd, har inngått leieavtale på 449 kvm kontoer i samme bygg, med planlagt innflytting 1. juni.

Altran Norge AS, som er den nystartede, norske virksomheten innen Altran, Europas ledende konsulentselskap på IT, teknologi og ledelse, har inngått en avtale om leie av 123 kvm fra 1. mai.

Con-Form Oslo til Østensjøveien 36
Samtidig har betongproduktleverandøren Con-Form Oslo AS inngått avtale om leie av 525 kvm i Østensjøveien 36 like ved, med planlagt innflytting 1. juni.

Bryn Eiendom er en av deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om felles identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Oslo Areal, Sektor EiendomsPartner, Vital Eiendom, PS Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom, Gasmann Eiendom og Sigellen.