Kick off for Byggenæringen Drammensregionen

22. mars var det Kick off for nettverket Byggenæringen Drammensregionen. Nettverket skal jobbe for å sette regionen på kartet som en profesjonell arena innen byggenæringen.

Byggenæringen Drammensregionen er resultatet av en sammenslutning av to bransjenettverk, som Drammens næringslivsforening (DNF) etablerte i 2006; nettverk for samfunnsrådgivere og nettverk for bygg og anlegg. Nettverkene har hatt hver sin arbeidsgruppe bestående av representanter fra ulike grupperinger innen sin bransje. Deltakerne har lagt ned mange timers frivillig arbeid for å samle aktørene i regionen.

 - Disse to nettverkene har etter hvert fått mange like målsettinger, og det er en spennende konstellasjon at både planleggere og utøvende aktører nå går sammen om et felles nettverk, sier Mette Thielemann i DNF. Hun mer dette kan være starten på å sette Drammensregionen på kartet nasjonalt, som en profesjonell arena innenfor byggenæringen.

- Kick off-en var den offisielle oppstarten av nettverket, og over 60 personer deltok og viste engasjement både under arrangementet og i etterkant, forteller hun.

Nettverket skal jobbe for å bedre omdømmet for byggenæringen i regionen, arbeide med tiltak for å øke rekrutteringen og fremme samarbeid i næringen.