Prosjektleder/ rådgiver inventar

Til vår utbyggingsavdeling søker vi prosjektleder for inventar som skal ha fagansvar for utførelse av inventaroppdrag på våre skolebygg. Stillingen vil ha en tversgående funksjon for hele utbygging som innehar seks seksjoner.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist19.04.2010

Sentrale arbeidsoppgaver:
• Ansvarlig for rutine/prosedyre/avtalemal for inventarprosjekter i Undervisningsbygg
• Dialog med leverandører og kunde vedrørende inventar i våre prosjekter
• Veiledning og opplæring av andre prosjektledere for inventar i prosjektene
• Bistå prosjektleder i utviklingsfasen av prosjekt med inventarbehov med henblikk på fastsettelse av bl.a. løsning, budsjett og fremdriftsplan for inventar
• Utføre inventaroppdrag som prosjektleder inventar for enkeltprosjekt etter kapasitet
• Ivareta brukermedvirkning, styring av arkitekt/rådgivere, avtaleinngåelse, kostnads- og fremdriftskontroll samt rapportering på en planmessig og god måte i egne inventarprosjekt
• Bidra til inngåelse av samkjøpsavtaler, eventuelt egne rammeavtaler, for å sikre at Undervisningsbyggs kunde får riktig kvalitet samt gunstig leveringstid og kostnad på inventar.


Kvalifikasjoner:
Stillingen krever formell kompetanse som økonom, ingeniør eller interiørutdannet med erfaring fra innkjøp og kontrakter for inventaroppdrag i prosjekter.

Det stilles krav til god kontraktsforståelse, helst også offentlige anskaffelsesregler og stor selvstendighet i arbeidet, samt forståelse for funksjon og estetikk.

Det legges vekt på personlig egenskaper som, ryddighet og gode kommunikasjonsevner.


Søknadsinformasjon:

Undervisningsbygg ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen med en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med vår rådgiver hos Compass:
Johnny Aastad på tlf.: 22 00 77 00

Søknad sendes via vår samarbeidspartner: www.compass.no/jobb


Søknadsfrist: 19. april 2010


Om Undervisningsbygg:

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Undervisningsbygg står ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for nær 2 milliarder kroner skal gjennomføres i 2010.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap med godt arbeidsmiljø, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler vi kan være stolte av. Vi har konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Vis flere stillinger: