Prosjektleder Paviljonger

Vi søker prosjektleder som skal inneha det faglige ansvaret for paviljonger i Undervisningsbygg.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist19.04.2010

Sentrale arbeidsoppgaver:
• Holde en oppdatert oversikt over Utbyggingsavdelingens portefølje av paviljonger, samt fremtidige paviljongbehov for prosjekt i utviklingsfasen. Tilse kostnadsoptimal utnyttelse av paviljonger med langtidsleie, prosjektleie eventuelt selveie
• Ansvar for rutine/ prosedyre/ avtalemal for paviljonger i Utbyggingsavdelingen
• Ansvar for dialog med leverandører og kunde angående paviljonger
• Veiledning og opplæring av andre prosjektledere for paviljongprosjekter
• Bistå prosjektleder i utviklingsfasen av prosjekt med paviljongbehov med henblikk på fastsettelse av bl.a. løsning, kalkyle og fremdriftsplan for paviljonger
• Utføre paviljonganskaffelser som prosjektleder paviljong for enkeltprosjekt etter kapasitet og behov
• Ivareta brukermedvirkning, avtaleinngåelse, styring av leverandør, kostnads- og fremdriftskontroll og rapportering i egne paviljongprosjekt
• Bidra til inngåelse av avtaler for å sikre at Undervisningsbyggs kunder får tilgang på paviljonger med riktig kvalitet og gunstig leveringstid og kostnad


Kvalifikasjoner:
Stillingen krever formell kompetanse som Ingeniør, teknisk fagskole eller tilsvarende. Relevant erfaring i inngåelse og oppfølging av kontrakter for mindre/mellomstore byggeprosjekt.

Det er nødvendig med god kontraktsforståelse, helst offentlige anskaffelsesregler. Stor selvstendighet og evne å ha oversikt over flere alternativ, med planmessig arbeidsutførelse for igangsatte prosjekt.

Det legges vekt på personlige egenskaper som gode kommunikasjonsevner, ryddighet, fleksibilitet.


Søknadsinformasjon:
Undervisningsbygg ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen med en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med vår rådgiver hos Compass: Johnny Aastad på tlf.: 22 00 77 00

Søknad sendes via vår samarbeidspartner: www.compass.no/jobb


Søknadsfrist: 19. april 2010



Om Undervisningsbygg:

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Undervisningsbygg står ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for nær 2 milliarder kroner skal gjennomføres i 2010.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap med godt arbeidsmiljø, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler vi kan være stolte av. Vi har konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Vis flere stillinger: