Seniorrådgiver kalkulasjon

Til vår utviklingsavdeling søker vi deg som vil bidra med din kunnskap og kompetanse i et arbeidsfellesskap bestående av medarbeidere med spesialkompetanse innen utvikling av Undervsiningsbyggs skolebygg. Du vil få ansvar for, og bistå i utarbeidelse, samordne og følge opp investeringskalkyler for Undervsiningsbyggs utviklingsprosjekter. Videre vil du være avdelingens ressursperson innen investeringskalkyler.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist19.04.2010


Sentrale arbeidsoppgaver:

• Bistå prosjektutvikler og prosjektleder i kalkulering og usikkerhetsanalyse av investeringsprosjekter i ulike faser av prosjektene
• Kvalitetssikre investeringskalkyler fra rådgivere
• Samordne investeringskalkyler, utarbeide oversikter og analyser som viser utvikling av kalkyler i ulike faser av investeringsprosjekter, og til enhver tid ha kontroll/oversikt over utviklingsprosjektenes kalkylestatus
• Utarbeide likviditetsplaner for investeringsprosjekter
• Utarbeide avdelingens investeringsbudsjettforslag
• Delta i husleieberegninger og sammenstille nødvendige oversikter
• Bidra i sluttrapportering i prosjekter samt etablere nøkkeltall for kalkulering
• Videreutvikle kalkylemal
• Rapportere prosjektøkonomi i henhold til en hver tid gjeldende rutiner

Kvalifikasjoner:
Stillingen krever høyere teknisk eller økonomisk utdannelse, og faglig bakgrunn til selvstendig å kunne utarbeide investeringskalkyler. Erfaring fra kalkulering av prosjekter i landbasert byggebransje vektlegges. Lang relevant erfaring kan eventuelt kompensere for manglende formell utdannelse.

Det legges vekt på personlig egenskaper. Evne til å arbeide selvstendig og i team, analytisk og strukturert.

Søknadsinformasjon:
Undervisningsbygg ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen med en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:
Utviklingsdirektør Vidar Lie på tlf.: 900 97 367

Søknad sendes via vår samarbeidspartner:  Compass.no/jobb

Søknadsfrist: 19. april 2010



Om Undervisningsbygg
Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Undervisningsbygg står ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for nær 2 milliarder kroner skal gjennomføres i 2010.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap med godt arbeidsmiljø, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler vi kan være stolte av. Vi har konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Vis flere stillinger: