ESSVE inngår nytt samarbeid

ESSVE har inngått partnerskap med elektroverktøyleverandørene Milwaukee og Metabo.

Milwaukee og Metabo erstatter Makita i ESSVEs portefølje. Utvidelsen betyr en økning fra ca. 300 til 500 elektroverktøy, rettet mot byggenæringen og industrien. Milwaukee styrker også ESSVEs posisjon som leverandør til el-, VVS- og festeteknikkbransjen.

- Gjennom partnerskapet med Milwaukee og Metabo, inkluderer ESSVE to merkenavn som begge kan vise til en bred produktportefølje rettet mot ulike nisjeområder. For forhandlerne betyr dette at ESSVE kan tilby skreddersydde sortimenter for flere ulike kundesegmenter, sier Morten Bredesen, daglig leder i ESSVE i Norge.

Satser stort i flere markeder

Milwaukee er en del av Techtronics Industries, TTI. På grunn av samarbeidet med ESSVE dobler selskapet antall utsalgssteder og tar nå sikte på å øke markedsandelene sine i Norden, Baltikum og Polen.

– Vi har fulgt ESSVE i mange år og har stor tiltro til selskapet. Det er en fantastisk mulighet å få tilgang til ESSVEs profesjonelle utsalgssteder kommenterer Thomas Jacobsson, adm. dir. for TTI i Norden.

Tysk presisjon

- Metabos store og varierte produktutvalg av tyske kvalitetsverktøy passer perfekt for ESSVEs kundesegmenter innen både bygg og industri, forteller Thomas Nedergaard, adm. dir. for Metabo Norden.

- ESSVE og Metabo komplimenterer hverandre utmerket. Begge selskapene har over 125 års erfaring som leverandører til industri og bygg. Kundene våre vil oppleve klare fordeler som følge av det nye samarbeidet, og vi ser frem til å videreutvikle oss sammen, avslutter Nedergaard.