Ordrerekord og flere folk i Betong Øst

I løpet av vinteren har Betong Øst vunnet ordrer for 100 millioner kroner. Det er rekord for selskapet som aldri har opplevd maken til vinterpågang.

 

– Fra jul til nå har Betong Øst inngått kontrakter på produksjon og levering av betong til samlet verdi på 100 millioner kroner, så nå må vi ut og søke etter mer folk, forteller daglig leder Erik Veiby i Betong Øst.

Størst nord for Oslo

De nye kontraktene vil gi stor aktivitet i Betong Øst i hele 2010 og hele 2011 og befeste selskapet som den største betongleverandøren nord for Oslo.

Det er særlig på anleggsfronten Betong Øst har vunnet kontrakter med betydelige oppdrag på E6-utbyggingen både ved Dal, Minnesund og i Øyer. Disse anleggene er storforbrukere av betong til bruer og underganger. Betong Øst leverer også store volumer til sprøytesikring.

Møtte markedet

– Vi så tidlig at markedet ville dreie seg fra bolig til anlegg, og posisjonerte oss i forhold til det, blant annet med å investere i et nytt, stort mobilt verk, sier Veiby.

– Nå ser vi de første tegnene til ny bevegelse i boligbyggingen og er i ferd med å ta de nødvendige grepene for å være klare når etterspørselen kommer tilbake, sier Veiby.