Backe flytter til Telenor Arena

BackeGruppen flytter i løpet av påsken hovedkontoret fra Hans Nielsen Hauges gate på Sinsen til Telenor Arena på Fornebu.

Flyttingen begynner om få dager.

- Vi begynner å pakke ned nå like før påske og starter første arbeidsdag etter påske på Fornebu, sier Kurt Opseth, konserndirektør i BackeGruppen.

- I tillegg til at vi trenger mer plass får vi nå innredet lokalene akkurat slik vi ønsker det. Det blir dermed lagt til rette for større grad av samarbeid mellom de ulike selskapene som er etablert i Oslo-omårdet, sier Opseth. Målet er at dette skal gi enda bedre arbeidsmiljø, trivsel og butikk.

Selskapene som følger med på flyttelasset er AS Backe, Backe Prosjekt AS, Ing. Gunnar M. Backe AS og Backe Service AS. Hovedkontoret har vært lokalisert på Sinsen de siste ti årene.

Opseth mener plasseringen på Fornebu kan bli meget spennende. Kontoret ligger nær Oslo og det skal skje enormt mye på Fornebu i årene fremover.

På de nye kontorlokalitetene får de nå tett kontakt med både fotballkamper og konsertarrangementer. Mange vil nok også vente med spenning på hvordan Melodi Grand Prix blir å oppleve på så nært hold.