Et løft for fremkommeligheten

Mange bygg og lokaler har dårlig tilgjengelighet, både for bevegelseshemmede, eldre og andre som ikke kan benytte trapper. ThyssenKrupp Monolift mener de har løsningen.

- Eldre bygg med mer enn en etasje er ikke alltid egnet for en tradisjonell heis. Det er her vi kommer inn”, sier salgssjef Kjetil Eriksen hos ThyssenKrupp Monolift. - Det kan ofte være svært omfattende og kostnadskrevende med heis. Med en av våre nye løfteplattformer i sjakt kreves det vanligvis kun små tilpasninger før den enkle installasjonen. Eriksen er ivrig når han fortsetter.

- Vector, som er vår nyeste variant, er en alt i ett løsning som kombinerer maskinrom, heissjakt og plattform. Den finnes i ulike plattformstørrelser, og monteres både inne og ute. Det er klart at en slik løfteplattform i sjakt ofte vil være en bedre og mer kostnadseffektiv løsning med lave driftskostnader og lavt strømforbruk.

- En annen problemstilling er ofte mangelen på plass. Pluto, en av våre minste løfteplattformer i sjakt, er et meget godt alternativ i trange trappeoppganger. Den er designet så den nær sagt passer inn over alt. I tillegg er stålsjakten selvbærende og belaster således ikke bygningskroppen, føyer Eriksen til.

- Dette er en ny generasjon løfteplattformer i sjakt som kombinerer høy driftsikkerhet og lave kostnader med et elegant utseende. Kjetil Eriksen smiler. Han er tydelig stolt av sine nye modeller.

- Alle våre nye modeller leveres i mange varianter og farger, i stål og i glass. Om man ønsker kan man få løfteplattformer i sjakt hvor det nærmest bare er fantasien som setter grenser for designmulighetene. Dette gjelder blant annet vår flotteste modell Elegance.

- Det skal være trygt å kjøpe våre produkter. Alle våre løfteplattformer er godkjent etter det nye maskindirektivet. Vi har flere tiårs erfaring og mange leveranser på det norske markedet,” avslutter salgssjefen hos ThyssenKrupp Monolift.