Ny key account i BASF

BASF AS styrker sin markedsavdeling gjennom ansettelsen av Yngve Sogn, som ny Key Account Manager for tunnel og gruvemarkedet.

Yngve Sogn (42) tiltrådte den 1. mars stillingen som ny Key Account Manager hos BASF Construction Chemicals AS. Yngve kommer fra stillingen som salgssjef for mørtel og betong hos Skedsmo Betong, og har over 15 års erfaring frå bransjen.

I en pressemelding skriver BASF at de er svært fornøyd med å ha fått en fagmann som Yngve med på laget. BASF vil i første rekke utnytte hans kompetanse mot tunnel og gruvemarkedet, et område som i øyeblikket er i god utvikling og som de også har stor tro på de kommende årene.

BASF har allerede i dag et sterkt team innenfor tunnel og anlegg, men med det aktivitetsnivået vi ser fremover har det vært viktig å styrke salgs- og kundeoppfølgingsleddet for å kunne fortsette veksten og samtidig gi våre kunder god service og god tilgjengelighet på teknisk kompetanse. Ansettelsen av Yngve Sogn faller også sammen med at BASF lanserer to nye produkter mot tunnel og anleggsmarkedet i Norge.

En ny sprøytebetongakselerator Meyco SA 168 spesielt tilpasset norske forhold er allerede i bruk ved flere store tunnelanlegg og over ferien vil BASFs sprøytbare vannsikringsmembran Masterseal 345 benyttes på Gevingåsen jernbanetunnel utenfor Trondheim. Dette er første gang Masterseal 345 membranen beyttes på et prosjekt av denne størrelsen i Norge.