Ingeniør/Produktspesialist

 

Atlas Copco er et internasjonalt konsern med 34 000 ansatte. Omsetningen på verdensbasis er SEK 64 milliarder kroner. Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er et selskap i Atlas Copco Gruppen innenfor forretningsområdet Construction and Mining Technique. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune og har 75 ansatte. Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2009 for 368 mill. kroner. Se: www.atlascopco.com

FirmaAtlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er i inne i en spennende og utfordrende tid med sterkt fokus på utvikling av produkter og service som gir merverdi for våre kunder. Vårt Parts & services konsept med produktportefølje til våre kunder er på plass. Vi søker derfor etter en ambisiøs person til å fylle denne stillingen, med følgende ansvarsområde for våre produkter.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver
Stillingen innehar teknisk ansvar for våre tunnel og gruveprodukter slik som borerigger, lastemaskiner, trucker og injeksjonsutstyr. Du vil jobbe med spørsmål som; teknisk support og feilsøking, teknisk opplæring og bruk av produkter internt og til kunder, oppstart av nye produkter hos kunde. Som teknisk ansvarlig for produktene i Norge vil du også være delaktig i ulike utviklingsprosjekt mot våre fabrikker/produksjonsenheter. Det må påberegnes noe reisevirksomhet i stillingen.

 

Kvalifikasjoner og erfaring
Ønskelig er erfaring fra arbeid med elektronikk og hydraulikk som mekaniker, tekniker eller instruktør/lærer. Fagbrev/teknisk fagskole innen markedsføring, anlegg, mekaniske, automasjon eller lignende erfaring. Gode engelskkunnskaper. Har du i tillegg erfaring fra anleggsbransjen er det kvalifiserende.

 

Personlighet
Personlighet vil være viktig. Du vil ha store muligheter til å forme egen stilling. Du bør ha en sterk drivkraft og et ønske om å utvikle deg i stillingen. For å lykkes i stillingen er det viktig å ha en positiv innstilling og en god samarbeidsholdning siden stillingen krever daglig kontakt med våre kunder. Fleksibilitet og engasjement er nøkkelord.

 

Bosted: Oslo/Akershus

 

Hva vi kan tilby
•  Bransjeledende teknologi
•  Selvstendige arbeidsoppgaver
•  Spennende utfordringer i et internasjonalt miljø
•  Intern og ekstern opplæring med muligheter for egenutvikling
•  Konkurransedyktige betingelser
•  Kollektiv pensjonsordning
•  Gruppelivsforsikring og helseforsikring
•  Godt arbeidsmiljø

Har du spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Parts & Services Manager Anders Berglund på tlf. +47 64 86 03 60, mobil +47 90 64 02 76 eller anders.berglund@no.atlascopco.com

Kortfattet søknad vedlagt CV sendes, fortrinnsvis på mail, til wenche.fossli@no.atlascopco.com, eller til Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS, P.B. 334, 1401 Ski.

http://www.atlascopco.no/nono/careers/openjobs/jobindex.asp?region=&type=fJobAd&country=&state=&country=Norway&state=&country=&state=&country=&state=&country=&state=&x=5&y=8

 

www.atlascopco.no

Vis flere stillinger: