stor

Anleggsledere og prosjektledere

Veidekke Entreprenør AS - Region Øst

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og eiendomsutvikler med ca. 6000 ansatte og en omsetning på 15,6 milliarder kroner (2009). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 19,3 % av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold, samt innsamling og gjenvinning av avfall.

Veidekke Entreprenør AS, Region Øst har sitt geografiske virkeområde på hele Østlandet. Virksomhetsområde omfatter alt fra de største næringsbygg og boligprosjekter til mindre ombyggingsjobber.

 

FirmaVeidekke
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi ønsker å knytte til oss kvinner og menn som har lyst, vilje og evne til å være med å utvikle seg selv og bedriften. Vi søker:

Anleggsledere og prosjektledere til våre distriktskontorer på Østlandet

Du har god kunnskap og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføringen av prosjekter, herunder HMS, personell og økonomi og er utdannet tekniker/ingeniør/ sivilingeniør med allsidig erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Vi ønsker også at du er opptatt av involvering og medvirkning, har engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser, samtidig som du er profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende. Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling, medeierskap i et solid selskap og et godt involverende fagmiljø.

 

Tiltredelse: Etter nærmere avtale

Kortfattet søknad med CV sendes: Veidekke Entreprenør AS, Postboks 506, Skøyen, 0214 Oslo eller e-post: lene.hedemann-larsen@veidekke.no

 

For nærmere informasjon: Personalsjef Lene Hedemann Larsen, telefon +47 21 05 75 75/+47 906 70430

 

Vis flere stillinger: