Peab bygger Mountain Lodge Trysil

Det er inngått en avtale mellom Trysil Fageråsen Eiendom AS som eier, BN Bank som panthaver og Peab om overdragelse av eiendommen i det såkalte ”Estatia-prosjektet” i Trysil.

Prosjektet har nå fått navnet Mountain Lodge Trysil og er et samarbeidsprosjekt mellom Peab i Sverige og Peab i Norge.

Prosjektet er nå vintersikret og arbeidet med å ferdigstille bygningene starter i april 2010. Planlagt ferdigstillelse av første trinn er 01.10. 2011. Salget starter høsten 2010. Mountain Lodge Trysil blir et innholdsrikt og tidsriktig kurs- og konferansesenter med tilhørende hotellrom og leiligheter i Norges største skianlegg.

Prosjektet er beregnet på et internasjonalt publikum og får spesielt gode kurs- og konferansefasiliteter, med plass til over 400 deltakere i konferansesalen.

- Vi har stor tro på Mountain Lodge Trysil. Opprinnelige planløsninger er gjennomgått og tilpasset en mer integrert modell med mange fasiliteter. Det blir et moderne konsept med et variert tilbud som vil passe flere kundegrupper, sier Line Fredriksen, kommunikasjonsdirektør i Peab Norge.

- Oppføringen av byggene vil i stor grad pågå parallelt, men salget vil strekke seg over flere år, sier Line Fredriksen.

Hotellet får en stor SPA- og velværeavdeling, samt svømmebasseng og tre ulike restaurantkonsepter. Det vil også bli sportsbutikk, lekerom og kino. Hotellet blir knyttet sammen med leilighetsbyggene via en 48 meter lang luftbro i glass. Konseptet blir ski in – ski out, og får en flott utsikt utover Fageråsen.