Dyktig tømrer eller byggmester søkes til "innejobb"

Jobzone er et rekrutterings- og bemanningsselskap som legger vekt på grundige prosesser og tett dialog mot kandidater og kunder. Vi har siden starten i 2002 vært Norges raskest voksende aktør i bemanningsbransjen og har for øyeblikket 47 kontorer i hele Norge.

Jobzone Larvik har på kort tid tatt en betydelig markedsposisjon i sitt område. Kunde-og kandidatundersøkelser viser til fulle at Jobzone Larvik "gir noe ekstra" overfor sine samarbeidspartnere.

FirmaJob Zone AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Vår oppdragsgiver er Byggmesterfirma Martinsen & Østby AS i Larvik. Firmaet har i dag 14 ansatte, og arbeider både med nybygg og restaurering. Selskapet har dessverre mistet sin byggeleder, og søker derfor etter en tømrer eller byggmester som kunne tenke seg en allsidig stilling som byggeleder.

Oppgavene vil blandt annet være:

* Kalkulering

* Oppfølging av oppdrag

* Kontrahering av underleverandører

* Bestilling av materialer og utstyr til alle prosjektene.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Søkere må som et minimum ha fagbrev som tømrer. Har du utdannelse som byggmester, er det bare en fordel. På egenskapssiden er du omgjengelig og strukturert. Du må være selvgående og trives med å være i forkant i forhold til dine oppgaver.

Tilbudet

Vi kan tilby en sikker stilling i et veldrevet firma. Lønn etter avtale og firmabilordning. Ring meg gjerne for en uforpliktende prat!

Kontakt Øyvind Løkken, Partner, Telefon 33 12 19 10/ 99047177

 

Post sendes Jobzone Larvik

v/Øyvind Løkken

Nansetgata 25

3256 Larvik

Vis flere stillinger: