Linn Bad overbeviste igjen

Da Linn Bad vant prisen som beste Comfort-leverandør i fjor ble prisen delt ut til stor applaus. Linn Bad kvitterte med å slå fast at ”…dette er en spore til innsats”. Det var seriøst ment, for 16. februar i år ble på nytt valgt som beste leverandør til Norges eldste rørleggerkjede.

Linn Bad kunne feire sin første pris som Årets Leverandør til Comfort-Kjeden i fjor. Stolte av premien gjorde de det kloke valget å forbedre seg ytterligere fremfor å hvile på laurbærene.

Best av de beste

- Helt klart imponerende for Linn Bad å bli valgt to år på rad, det er bare å gratulere, understreker administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Rørleggerkjeden Comfort. Med nesten to milliarder kroner i omsetning er det mange leverandører, transaksjoner og mellommenneskelige forhold som spiller inn. Å bli valgt som Årets Leverandør to år på rad tyder på at Linn Bad har klart å bygge og vedlikeholde et usedvanlig godt forhold til våre eiere, forteller Strand Jacobsen.

Personlige relasjoner

Det er ikke bare hvor mye penger man tjener på den enkelte leverandør som er interessant. Her er det den enkelte comfortør som vurderer sitt personlige forhold til leverandøren.

Det er blant annet tatt hensyn til hvordan Linn Bad opptrer når det gjelder reklamasjoner, oppfølging, informasjon opplæring og tilgjengelighet.

Attraktiv leverandør

- Sortiment, attraktivitet og priser teller selvfølgelig også med, men personlige egenskaper og forholdet til den enkelte comfortør er avgjørende, understreker produktsjef Olav Aastvedt i Rørleggerkjeden Comfort.