Betonmast bygger Øyafestivalen

Betonmast blir hovedsponsor for Øyafestivalen, og vil blant annet stå ansvarlig for den omfattende leveransen av infrastruktur, maskinpark og stillas.

Betonmast blir dermed en viktig partner i arbeidet med å sette opp et brukervennlig, sikkert og miljøvennlig festivalområde på Øya.

- Betonmast ønsker å bygge Øyafestivalen fordi vi ser dette som en unik mulighet til å få bidra på en av landets mest spennende kulturelle arenaer med vår spisskompetanse. Til glede for alle festivaldeltagerne, våre kunder og samarbeidspartnere og ikke minst for våre ansatte. Vi bryr oss!, sier teknisk direktør i Betonmast Bygg AS Peter Sandrup.

Med sin erfaring og kompetanse vil Betonmast bli en viktig støttespiller for Øyafestivalen.

- Betonmast er en av landets ledende entreprenørkonsern, de er involvert i en rekke prosjekter i området rundt Middelalderparken, og vi opplever de som unge og friske. Derfor ble dette sponsoratet er realitet, forteller sponsorsjef i Øyafestivalen, Anders Støver.

Øyafestivalen arrangeres i år fra 10. til 14. august og på scenen står artister som Iggy & The Stooges , Pavement, Motorpsycho, John Olav Nilsen og Gjengen, Susanne Sundfør og Big Boi.