Ærespris til LNS

Leonhard Nilsen & Sønner AS ble på ByggeGallaen tildelt Byggeindustriens Ærespris.

Det var Malvin Nilsen som tok imot prisen på vegne av selskapet. Han uttalte under overrekkelsen at han skulle gjerne skulle hatt med seg sønnen Frode Nilsen til å ta imot prisen. Men han er nå opptatt med plikter for selskapet utenlands.

Nettopp dette er en av hovedårsakene til at Byggeindustrien valgte å utmerke nettopp LNS. De har nå gjort stor suksess med sin utenlandssatsing, i blant annet Chile og Hong Kong.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at: LNS har gjennom flere år bygget seg opp til å bli en stor og solid aktør i byggenæringen i Norge. Gjennom de senere årene har de også satset i utlandet. De har lyktes med denne satsingen, og viser med dette at norsk ingeniør- og entreprenørkompetanse har gode muligheter til å lykkes i utlandet, om man gjør tingene riktig. De har også tatt med seg flere andre norske aktører ut i den store verden og vi håper flere snart følger LNS sitt eksempel.

I sin takketale uttalte Malvin Nilsen stor takknemlighet for å motta prisen, og pekte på at det ligger et stort marked og venter i utlandet for dyktige norske entreprenører.