Rishaug Truck satser på Industridagene

Rishaug anleggsmaskiner, som tok over agenturet for Hyundai Gaffeltruck sommeren 2009 stiller ut gaffeltrucker på Industridagene 2010 gjennom sitt nystartede firma Rishaug Truck AS.

- Siden i fjor høst har vi møtt stor interesse for vår satsing på Hyundai gaffeltrucker. Derfor er det naturlig for oss å følge opp med å stille ut på Industridagene i september, forteller Jon Egil Hammerø, salgsansvarlig i Rishaug Truck AS.

50m² med Hyundai
Det er motvekts elektriske og dieselmaskiner, som sammen med elektriske ledetrucker Rishaug Truck vil vise frem. – Vi klinker til med 50 kvadratmeter standareal, i tillegg til at vi plasserer en maskin ved inngangen. Det er viktig å være synlig og Industridagene er en viktig arena å treffe kundene våre på, forteller Hammerø.

Stor truckkonkurranse
For å få best mulig eksponering deltar Rishaug aktivt på messen. – Vi lager en gaffeltruckkonkurranse som er åpen for alle med truckførerbevis. Konkurransen vil foregå under messen og vi ønsker å skape et aktivt miljø som gir positiv oppmerksomhet rundt Hyundai gaffeltrucker. Vi kommer tilbake senere med konkurranseopplegget og premier, avslutter en hemmelighetsfull Hammerø.