Dobbel heder til Follobedrift

Follobedriften Frank Kristiansen ble den store vinneren da Mesterhuskjeden under sin jubileumskonferanse i Trondheim sist helg delte ut sine ærespriser.

Størst var trofeet Årets Mesterhusbedrift som ble delt ut under festmiddagen med over 400 begeistrede kjedemedlemmer, leverandører og gjester til stede.

Frank Kristiansen AS som er en skikkelig kjedeveteran med 37 års fartstid, ble berømmet for sitt meget goder rykte i sitt nærområde som følgelig profilerer kjeden godt. Bedriften er kjent for å ha særdeles god kvalitet på håndverket som leveres. Videre kan bedriften vise til alltid å være til stede på kjedens ulike samlinger samtidig som de ansatte deler villig sine erfaringer med sine kjedekolleger.

– Dette er et medlem vi er stolt av å ha i Mesterhus, sa kjedeleder Raymond Myrland da han delte ut prisen.

Follobedriften plukket også med seg en av kjedeeier Mestergruppens nye lojalitetspriser. Frank Kristiansen ble hedret med reisestipend for å ha størst økning i sine kjøp fra Mesterkjøp i 2009 sammenlignet med året før.

Det var Leif-Erik Østhagen fra Mesterhus Tønsberg som kapret prestisjeprisen Årets selger i 2009. Her er det kort og godt snakk om å oppnå flest mulig salgskontrakter i løpet av året.

Mesterhus deler ut en pris til den bedriften som igangsetter flest boliger sett i forhold til sin markedsandel. Denne prisen gikk for 2009 til Hans Nes Bygg i Sogn og Fjordane. Bedriften fikk ikke oppleve ovasjonene da den dessverre var forhindret fra å være stil stede på jubileumskonferansen.

Mesterhus har miljøfanen høyt hevet som passivhusmesteren samt som innehaver av svanemerket og deler følgelig også ut en miljøpris. Og Årets Miljøbedrift ble Mester-Bygg AS i Namsos. Her gjelder det å utmerke seg på å levere bygg med energieffektive- og miljøvennlige løsninger. Bedriften ble særlig fremhevet for å ha levert en barnehage med passivhusstandard til Overhalla kommune.

Hederen Årets markedsfører ble tildelt Mustad Bygg fra Langesund. Bedriften ble berømmet for å fremstå særlig synlig i Grenlandsområdet. Mustad Bygg har vært aktiv på markedsføring både internt og eksternt og er spesielt god til å benytte kjedens profileringsutstyr.

Mestergruppen har også opprettet en ny pris for den bedriften som over de 10 siste årene har vist seg særdeles lojal gjennom å kunne vise til størst økning i kjøp fra Mesterkjøp i perioden. Vinneren av reisestipendet ble Sunnmørebedriften Tømrer Service.

Gjennom egen avstemning kåret Mesterhusmedlemmene Glava til å bli Årets leverandør til kjeden.