Over 40 000 saker på bygg.no

- Det ligger nå mer enn 40 000 søkbare saker på bygg.no. Bare siden årsskiftet er det lagt inn over 2 000 saker. Trafikken på nettsidene til Byggeindustrien øker hele tiden, sier markedssjef Ragnar Sandin som følger trafikktallene nøye.

- I tillegg har vi tusenvis av saker fra bladet Byggeindustrien som man kan finne på nettet i vårt PDF-arkiv. Vi sitter med andre ord på en enorm informasjonsbank, sier han.

- I februar ble det registrert 1 036 370 sidevisninger og 66 062 unike brukere på bygg.no i følge TNSs sine offisielle målinger. Interessen har ikke avtatt i mars – snarere tvert i mot. I går ble det registrert 65 055 sidevisninger og 7 751 unike brukere. I løpet av denne uka regner vi med at det blir mer enn 300 000 sidevisninger på våre nettsteder, sier Sandin.

- Stadig flere melder seg også på nyhetsbrevene våre. Det er ikke tvil om at svært mange i byggenæringen nå holder seg oppdatert gjennom bygg.no, sier han som også gleder seg over at opplaget på bladet Byggeindustrien holder seg oppe. Det samme gjør annonsesalget. På bygg.no registrerer vi nå en sterk økning i innsalget – og det er gledelig at så mange har valgt å gå inn på de stillingspakkene vi har på ”Stilling ledig”. Gjennom Byggeindustrien og bygg.no treffer man på oppegående mennesker. Det har annonsørene merket seg, sier han.

- Mens mange blader og aviser sliter, synes miksen Byggeindustrien har med blad og nett å dekke et viktig marked, sier han.

- Det at vi dekker alle deler av byggenæringen i tillegg til at vi også har fått nettstedet www.anlegg.no, gjør at vi får med oss det meste i den profesjonelle del av næringen. I tillegg har vi stor suksess på vårt nettsted www.hage.no. Stadig flere følger også forbrukerportalen www.bygg.no/forbruker, sier Sandin som får gode tilbakemeldinger fra leserne.