Selger

Normann Olsen Maskin AS er en ledende leverandør av maskiner og utstyr til bygg og anlegg, veibygging og industri. Vi er et solid selskap i vekst, og  representerer flere av verdens ledende leverandører. Vårt hovedkontor er i Oslo-regionen med avdelinger i Bergen, Stavanger og Trondheim. Våre datterselskap Norgeodesi AS og Normann Olsen Tilhenger inngår i konsernet.

Omsetningen utgjør ca. NOK 300 mill. og vi er ca. 50 ansatte.

FirmaNormann Olsen Maskin AS
Fylke
Søknadsfrist29.03.2010

 

Vi søker herved etter en operativ selger ved vårt kontor i Bergen.

Vedkommende vil få det totale ansvaret for salg av våre maskiner og utstyr i Hordaland samt Sogn og Fjordane.

Normann Olsen Maskin AS er forhandler for bl.a.: Manitou teleskoptrucker og lifter, Bomag asfaltutleggere, Ammann komprimering, HTC slipemaskiner etc.

Se: www.nom.no.

Vi ønsker oss en strukturert, omgjengelig, utadvendt, ansvarsbevisst og resultatorientert medarbeider som har evnen til å arbeide i team med vårt øvrige salgsapparat mot så vel eksisterende som nye kunder.

Kvalifikasjoner som kremmerinstinkt og erfaring fra salg av kapitalvarer vil være en fordel. Det er ønskelig med en person som har erfaring og kontaktnett fra tilsvarende bransje.

Noe reisevirksomhet på påregnes og all kommunikasjon med leverandører vil foregå på engelsk.

Vi kan tilby et interessant og allsidig arbeid i et hektisk, men trivelig miljø, med gode økonomiske betingelser, samt ulykkes-, gruppelivs- og pensjonsforsikring.

For nærmere opplysninger, ta gjerne kontakt med Per Arvid Hennum på tlf. 6717 8493

eller phe@nom.no

 

Søknadsfrist: 29. mars 2010

Vis flere stillinger: