50 bilder går videre

Fotokonkurransen 2009/2010 går nå inn i sin avsluttende fase. 50 bilder skal velges ut for å gå videre til sluttevalueringen i juryen. Frem til og med søndag 14. mars kunne leserne være med å stemme. Nå går vi gjennom alle innkomne mailer. I neste uke offentliggjør vi hvilke bilder som går videre. Alle innkomne bilder er med i gjennomgangen nå.

Av over 2000 innsendte bilder plukket vi ut 100 kandidater som vi ønsket at dere som våre lesere skulle stemme over. 50 bilder går så videre til juryen med Morten Krogvold i spissen. Tre bilder skal til slutt velges ut som årets hagebilder på Nordic Light-festivalen i Kristiansund i april/mai.

Mange har stemt på sine favorittbilder - vi har også fått inn mange stemmer i kategorien "Ekstrasjansen" - dvs på bilder som ikke var med i de 100 utvalgte, men som ligger i billedkarusellene med alle bildene. Alle disse vil altså bli vurderte nå i sluttspurten.

Gå til karusellen her

Ekstrasjanse!

Vi fikk litt pepper på grunn av redaksjonens første utvalg av bilder. Derfor åpnet vi for at man kunne avgi stemmer på alle bilder i en ekstrasjanse. Mange har benyttet den muligheten.

Du finner alle billedkarusellene her:

http://www.bygg.no/id/48581?bannerfolder=30861&toppbannerfolder=30860