Enighet om Briskeby Gressbane

Utbyggerne av Briskeby Gressbane i Hamar og NCC Construction Norge er kommet til enighet om sluttoppgjøret for arenaen.

NCC Construction startet byggingen av nye Briskeby gressbane sommeren 2007 og var ferdig med arbeidet i september 2008. Arbeidet omfattet tribuner, garderobeanlegg, klubbhus, parkeringskjeller, samt et næringsbygg med kontorer.

I etterkant har det vært uenighet om sluttoppgjøret mellom utbyggerselskapene Briskeby Gressbane AS samt Briskeby Eiendom1 AS og entreprenøren NCC Construction. Den 16. februar kom de to partene til enighet om sluttoppgjøret, og prisen for den nye arenaen endte dermed på drøyt 168 millioner kroner ekskl. mva.

- Anlegget fremstår som en arena av god kvalitet som vi er stolte av og som vi nå kan fokusere på bruken av, fremfor å bruke krefter på historien. Derfor er det godt at vi nå endelig er enige om sluttoppgjøret for arenaen, sier styreleder i Briskebyselskapene Dag Georg Jørgensen.

- Vi er fornøyde med å ha kommet til en enighet. Det gjør at vi kan legge denne saken bak oss og fokusere på nye prosjekter fremover, sier distriktssjef Henning Sørlie i NCC Construction.

Samarbeidet mellom Briskebyselskapene og NCC Construction for å komme frem til denne løsningen har vært åpent og konstruktivt. Begge parter er tilfredse med at de nå har lagt bak seg alle økonomiske uoverensstemmelser i saken.