Allsidig huggjern kniv

Den nye huggjern kniven Bahco 2448 egner seg like godt til de fineste møbelsnekkerdetaljer som til grov skjæring i røft trevirke.

Til utviklingen av dette nye, innovative verktøyet samarbeidet Bahco med en spesiell gruppe profesjonelle brukere av kniver, stemjern mm. Dette resulterte i en effektiv løsning som gir sluttbrukerne et pålitelig, hendig og allsidig verktøy som dekker en rekke bruksområder i ett og samme verktøy: Bahco huggjern kniv.

Det nye verktøyet måtte være lett, sterkt og skarpt, og passe i et beskyttende hylster for å forebygge skader. Bahco Wrecking Kniv er et ekstra kraftig produkt, laget av slagfast PPE med blad herdet til 58-61 Hrc for å sikre lang og skarp levetid.

Bahco huggjern kniv gir sluttbrukere muligheten til både å gjøre fine og krevende stemjernjobber og tøffere og mer krevende innsats. Verktøyet har en buet knokebeskyttelse som også kan brukes som vektstang ved tunge jobber.

Det kan brukes hammer både på håndtaket og på ryggen av bladet for å arbeide raskere. Kniven kan for eksempel brukes til skjæring, skraping, tapping og kløving av trestykker mm.

Bladet er 25 mm bredt og 100 mm langt.

Verktøyet er meget skarpt, og må brukes med forsiktighet. Det anbefales sterkt å oppbevare wrecking kniven i hylsteret når den ikke er i bruk for å hindre skader.