Prosjektledere og anleggsledere

Brødrene Røsand AS er et selskap i Røsand-konsernet. Gjennom heleide og tilknyttete selskaper innen byggevare og eiendom, omsatte konsernet for vel 300 mill. i 2009 og sysselsatte over 100 ansatte. Vårt hovedkontor ligger på Averøy, strategisk plassert 10 min fra Kristiansund og 60 min fra Molde.

Les mer om oss på www.rosand.no

FirmaBrødrene Røsand AS
Fylke
Søknadsfrist16.03.2010

Vi søker etter medarbeidere som sammenmed oss vil være en del av en organisasjon basert på:

·Vinnerkultur

·Entusiasme

·Entreprenørskap

·Tillit

·Seriøsitet

 Vi arbeider ut i fra en vekst-strategi som skal utvikle vår organisasjon til å kunne gjennomføre enda flere og enda større prosjekter i årene framover. Fra dagens entreprenøraktivitet på 250 mill., har vi ambisjon om å omsette for over 500 mill. i 2014. Vår ordrereserve har økt kraftig den siste tiden. Disse oppgavene skal vi løse til våre kunders, ansatte og samarbeidspartnere beste. Vi skal levere våre oppdrag seriøst og sikkert, til riktig kvalitet, til avtalt tid og avtalt pris.

Våre prosjekt- og anleggsledere må være:· Faglig dyktigeo Som prosjektleder har du utdanning som ingeniør eller sivilingeniøro Som anleggsleder er du godt kvalifisert med bakgrunn fra byggmestervirksomhet eller tilsvarende

· Talentfull leder med gode og sunne lederegenskaper

· Ha glimt i øye og bidra positivt i vårt arbeidsmiljø

· Strukturert og ansvarsbevist

· Resultatorientert

De rette personene tilbyr vi:· Personlige og karrieremessige utfordringer· Å være en betydelig deltaker i vår videre utvikling· Et spennende og veldig godt kollegialt arbeidsmiljø· Konkurransedyktige betingelser

Vi oppfordrer både nyutdannede og erfarne til å søke stillingene.Søknadsfrist: 16. mars 2010

Nærmere opplysinger om stillingene kan rettes til adm. dir Roald Røsand på mobil 915 46 000 eller driftssjef Endre Bårsaune på mobil 915 46 003.

Søknad med CV merket”Stillingssøknad Br Røsand” sendes på e-post til: roro@rosand.no

Det bes oppgitt om du søker på stillingen som prosjektleder eller anleggsleder

Vis flere stillinger: