Prosjektledere

Sortland Entreprenør AS har siden 1964 vært en regional bygg- og anleggsentreprenør. Vi er 40 medarbeidere som løser morgendagens utfordringer for våre kunder. Utvikling av gode relasjoner til våre kunder er vår viktigste suksessfaktor for å skape lønnsomhet og tilgang på spennende utfordringer for våre medarbeidere. De siste årene har vi gjort en rekke større prosjekter, i hele landsdelen. Vi er heleid av SE Gruppen as, totalt 100 medarbeidere og 250 mill i omsetning.

Vår strategi er offensiv og bygger på vår ambisjon om å ha de mest kompetente fagfolkene i bransjen. Nå søker vi etter flere:

FirmaSortland Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Kandidatprofil;

Våre 5 prosjektledere arbeider med spennende og varierte prosjekter. Du vil inngå i et faglig spennende og kompetent miljø, og du vil fåv anledning til å ta helhetlig ansvar for teknisk og økonomisk gjennomføring av prosjekter.

God prosjektledelse skal skape en merverdi for oss og våre kunder. Utvikling av oss selv som ledere og våre medarbeidere har fokus, og er viktig for at vi skal nå våre langsiktige mål.

Din bakgrunn er sivilingeniør/ingeniør og du har erfaring frat tilsvarende oppgaver.

Full utlysningstekst finner du på www.trollfjordconsulting.no, og for nærmere opplysninger kan du ta kontakt med vår Rådgiver Rune Frøyslie, tlf. 402 82 150.

Søknad sendes elektronisk via annonsen på våre hjemmesider.

 

Se annonsen på: www.se-gruppen.no og www.trollfjordconsulting.no

Vis flere stillinger: