Nye plattformheiser

ThyssenKrupp kompletterer sitt heissortiment med en ny løfteplattform for rullestolbrukere.

Den 1. januar 2009 trådte den nye loven om diskriminering og tilgjengelighet i kraft. I loven er det nye krav til universell utforming. Disse kravene skal blant annet sikre enkel adkomst for bevegelseshemmede i alle typer av bygg – både offentlige og private.

Mange næringsdrivende synes det er både vanskelig og kostbart å finne praktiske løsninger som tilfredsstiller kravene. Det kan være alt fra noen få trappetrinn til lange snirklete trapper eller andre nivåforskjeller som det må tas hensyn til.

Salgssjef Kjetil Eriksen hos ThyssenKrupp Monolift as har gode nyheter. Med ganske enkle midler kan de fleste løse problemet med dårlig tilgjengelighet, forteller han. Vi har hatt mange henvendelser den siste tiden, og vi kan heldigvis bistå de aller fleste med gode løsninger.

- Våre nye løfteplattformer for rullestolbrukere er gode eksempler i så måte. De kan installeres raskt, og krever minimalt med plass. Dessuten kan de brukes både ute og inne, i rette trapper og i trapper med sving. De nye modellene har også fått et nytt og moderne design som passer inn i de fleste miljøer, sier en entusiastisk Eriksen.

ThyssenKrupp Monolift har med de nye modellene et nærmest komplett sortiment på plattformheiser, løfteplattformer og trappeheiser. Vi har flere tiårs erfaring og tusenvis av leveranser på det norske markedet, avslutter salgssjefen hos ThyssenKrupp Monolift.