Fitness-kongress for Systemhus

Det var rekord-deltakelse på årets Systemhuskongress som i år hadde sterke innslag av fitness og spa siden den ble avholdt på Farris Spa i Larvik.

Under festmiddagen var det utdeling av diverse hedersbevisninger som det som sedvanlig var knyttet stor spenning til.

Årets forhandler
Den gjeveste prisen, Årets Systemhusforhandler, gikk til Agder-bedriften Sanden Bygg.

Bedriften ble rost for godt salg kombinert med gode faglige og økonomiske resultater. Forhandleren er vekstorientert, tar markedsandeler og har ambisjoner om å ta mer av markedet. Videre ble det fremhevet at bedriften utgjør et solid team av tømrere og lærlinger som ikke minst har oppnådd å skaffe seg fornøyde kunder. Og endelig ble prisvinneren kreditert for god profilering og markedsføring lokalt i kombinasjon med aktiv bruk av kjedekonseptet.

Årets selger
I erkjennelsen av at salget er viktig for en boligkjede, har også Systemhus etablert en egen pris for årets selger blant kjedens forhandlere. Den første vinneren ble Gulleik Fuhr fra Fuhr Bygg i Gaupne i Sogn og Fjordane. Han ligger helt i toppsjiktet i kjeden på salg, og innsatsen blir vurdert ut fra bedriftens markedsandel og markedspotensial.

Tømrer-heder
Systemhus hedrer også tømrere som utmerker seg med Ørneblikk-prisen. Denne var det Jarle Utklev fra Lågen Bolig som kapret.

Han ble berømmet for å utføre sitt arbeid med stor nøyaktighet samtidig som han har stor forstand for standarder og detaljer. Prisvinneren tar også ansvar for gjennomføringen av jobbene han får tildelt hvor han styrer de fleste underentreprenørene selv. Videre blir han karakterisert som positiv og sosial som blir godt likt av bedriftens kunder. Han er tillitsmann på bedriften, og leverer også boliger tilnærmet feilfrie.

Heder og takk
Systemhus-kjeden benyttet også årets kongress til å hedre Ellen Stien som har viet hele 35 år av sitt liv til Systemhus Norge. Kjedeleder Jespersen Karl Arne Jespersen karakteriserte henne som oljen i kjedemaskineriet, takket henne for en uvurderlig innsats og beklaget at hun nå hadde valgt å slutte.

Boligprodusentenes Forening pleier å sette litt ekstra pris på personer i medlemsbedriftene som er flinke og trofaste til å rapportere inn markedstall til bransjeorganisasjonens kvartalsvise statusrapport for boligaktiviteten. Adm. direktør Per Jæger forkynte at denne rapporteringen er viktig for å hindre sentralbanksjef Svein Gjedrem fra å sette opp boligrenten ubegrunnet. Fra Systemhuskjeden fremhevet Jæger spesielt Svein Aasberg fra Systembygg Narvik.

Du kan lese mer om status og de ambisiøse planene for boligkjeden Systemhus i Byggeindustrien nummer tre som kommer ut i slutten av februar.