Attraktiv stilling i malerbransjen med utviklingsmuligheter

Jobzone er et bemanningsselskap som leier ut arbeidskraft og formidler kandidater for fast ansettelse. Jobzone legger stor vekt på tett oppfølging av vikarer og kunder, og har siden starten i 2002 vært Norges raskest voksende aktør i sin bransje.

 

Jobzone Bygg & Anlegg er en spesialavdeling i Jobzone-kjeden og leier ut / rekrutterer personell kun til bygg og anleggsbransjen. Avdelingen er drevet av fagpersoner med lang erfaring fra B&A- næringen. Avdelingen har for tiden ca. 200 medarbeidere i oppdrag, de fleste faglærte håndverkere.

FirmaJob Zone AS
Fylke
Søknadsfrist15.02.2010

 

På vegne av kunde søker vi en formann/ prosjektleder innenfor malerfaget. Vår kunde er en betydelig aktør i rehabiliteringsmarkedet og personen vi søker vil rapportere direkte til avdelingsleder.

Vi søker en person med følgende egenskaper:

Alder : 25 år - oppover.

Faglig bakgrunn / helst forankret i fagutdannelse i malerfaget/ gulvlegging.

God økonomisk forståelse.

Plettfri vandel.

Omgjenglig og utadvent personlighet.

Prosjektstyrings erfaring - mindre mellomstore prosjekter.

Gode skriftlige og muntlige fremstillings evner.

Kjennskap til Kvalitetsikring og HMS prosjekt - opplæring vil bli gitt.

Foretrukket erfaring fra evt. egen virksomhet eller tilsvarende stilling.

Det vil være stor grad av selvstendighet i stillingen og det legges vekt på at løpende utfordringer vil bli løst smidig og effektivt. Du må ha stor arbeidskapasitet og være innstilt på tidvis høyt arbeidspress. For rett person vil det være attraktive utviklingsmuligheter.

Rett person er vant til å ha en tett og god dialog såvel nedover som oppover i organisasjonen. Erfaring fra styring av små og mellomstore prosjekter er en forutsetning for stillingen.

Kontakt Tom A Teitrem

Direktør, E-post tom@jobzone.no

Telefon 21 52 64 21/ 900 45 535

 

 

Vis flere stillinger: