Hæhre valgte TESS

TESS har denne uken levert tre UTV terrengkjøretøyer til Hæhre Gruppen.

Hæhre har valgt Yamaha Rhino 700, som er et toseters terrengkjøretøy med trepunkts sikkerhetsbelter, veltebøyle og vindskjerm. Kjøretøyet betegnes som UTV, og har lasteplan, parkeringsbrems, motorbrems, servostyring og uavhengig fjæring.

 - De nye kjøretøyene skal brukes av formenn og anleggsledere på våre anlegg, forteller daglig leder Frank Ole Sørensen i Hæhre Maskinutleie AS. Selskapet har ansvaret for alle maskin- og kjøretøyanskaffelser til Hæhre Gruppen. Sørensen nevner befaringer, inspeksjoner, utstikking og rask kontakt med andre personer i anlegget.

 Hæhre har hittil brukt 6-hjuls ATV til samme formålet. De nye kjøretøyene fra TESS skal erstatte disse.

 - UTVene fra TESS har flere fordeler. De har rattstyring, og er som å kjøre en liten bil. Personsikkerheten er bedre ivaretatt, og ikke minst kan føreren ha med seg en ekstra person som det er mulig å prate med under veis, sier Frank Ole Sørensen, som hittil har latt seg imponere av terrengegenskapene.

 Hæhre vurderer å anskaffe flere UTVer, og har derfor tegnet opsjon med TESS på flere leveranser.

 TESS satser på å betjene det profesjonelle markedet for lette terrengkjøretøyer. Entreprenørbransjen er blinket ut som det viktigste markedet.

 - Vi kan i dag levere svært mange varer som er etterspurt i entreprenørmarkedet, og det siste er at vi nå aktivt satser på lette terrengkjøretøyer av typen UTV eller ATV, forteller salgsansvarlig Egil Kløften i TESS Drammen.