Raaen Entreprenør med ny serviceavdeling

1. februar oppretter Raaen Entreprenør en ny serviceavdeling på Bragerøya i Drammen.

Det nye avdelingskontoret vil betjene nedre del av Buskerud og blir tilknyttet Raaens serviceavdeling i Horten.

- Vi ønsker å være geografisk til stede med servicevirksomhet på alle steder hvor vi har selskaper. Kundene etterspør byggservice, og vi vil videreutvikle vår virksomhet i tråd med kundenes behov, sier Petter Kveil, daglig leder i Raaen Entreprenør, som er en del av Peab-konsernet.

Servicekontoret i Drammen vil fra start av bemannes med tre servicesnekkere. Arbeidsområdene blir bl.a. ombygging, rehabilitering, vedlikeholdsarbeid, vaktmestertjenester, akutte situasjoner, samt utbedring av fukt- og brannskader.

- Vi legger opp til en forsiktig, kontrollert vekst. Våre kunder er avhengige av forutsigbarhet og kvalitet, og vi kommer til å prioritere service høyt, understreker Petter Kveil. Raaens serviceavdeling er døgnbemannet, og har en responstid på 1-3 timer. Ved større oppdrag vil vi benytte oss av samarbeidspartnere samt at vi kan trekke på noe av vår kapasitet fra nordre Vestfold.

Raaen Entreprenør har i dag Vestfolds største serviceavdeling innenfor byggrelatert virksomhet og har høy kompetanse bl.a. på skadeutredning.