Temporent inn i Norsk Utleieforening

Svenske Temporent, som leverer midlertidige lokaler, melder seg inn i Norsk Utleieforening etter at de har vært på det norske markedet i noen få år.

– Vi finner det helt naturlig å være med i bransjens egen forening. Vi er med for å påvirke, yte en innsats og dra nytte av det fagmiljøet en slik forening utgjør. Det tror vi våre kunder setter pris på også, sier Kjell Sørli som er leder for Temporents norske avdeling.

– Vi er og ønsker å være en seriøs aktør i utleiemarkedet for midlertidige lokaler. Medlemskapet i Norsk Utleieforening bidrar til denne seriøsiteten gjennom felles arbeid om blant annet kvalitet, etikk og godt omdømme. Felles retningslinjer for bransjen er viktig for kundene våre, sier Sørli om årsaken til medlemskapet.

Temporent har hatt kontor i Norge siden 2006 og Temporentlokaler™ er tatt i bruk av norske barnehager og ulike kontororganisasjoner, hovedsakelig på Østlandet. I Sverige er Temporent markedsledende og sterkt involvert i arbeidet med å etablere en søsterforening av Norsk Utleieforening.

Norsk Utleieforening er en bransjeforening for bedrifter tilknyttet utleie av maskiner og utstyr. Foreningen har som oppgave å bidra til forståelse og aksept for ideen om leie av maskin og utstyr blant annet gjennomføre dialog med myndigheter, organisasjoner og leverandører. Foreningen skal jobbe for ytterligere profesjonalisering av bransjen. Nøkkelbegreper for foreningen er HMS, ytre miljø, kvalitet, etikk og godt omdømme. Foreningen er tilsluttet NHO gjennom Byggenæringens Landsforening, og er medlem i European Rental Association (ERA).