SBV-Consult blir en del av Rambøll

- Vi kan nå tilby enda mer komplette tjenester særlig innen infrastruktur, sier administrerende direktør i Rambøll, Jan Ove Holmen.

- SBV-Consult er en spennende virksomhet for oss, og sammenslåingen skaper svært positive utviklingsmuligheter for alle parter, sier Holmen. Eiendomsbesiktigelse, vibrasjonsmålinger og sprengningsteknikk er fag som bidrar til å utfylle vår kompetanse på områder hvor etterspørselen er økende. Dette gjelder spesielt geoteknikk- og miljøfag i tilknytning til infrastukturprosjekter.

- Sammenslåingen med SBV-Consult er dessuten viktig for oss i arbeidet med å etablere en større del av vår virksomhet i dette området, fortsetter Holmen.

- Som en del av Rambøll vil vi kunne dra stor nytte av selskapets tverrfaglighet og geografiske spredning. Vi kan nå tilby et utvidet tjenestespekter og vi får gode muligheter til å etablere oss i markedet flere steder i landet, sier daglig leder i SBV-Consult, Per Arne Søgård. Gjennom Rambølls interne kompetanseprogram, kan vi nå dessuten tilby våre medarbeidere enda bedre utviklingsmuligheter.