Backe bygger for Entra

AS Ingeniør Gunnar M. Backe har undertegnet kontrakt med Entra Eiendom AS om å bygge et nytt kontorbygg i Pilestredet 28.

Bygget er på 3.500 kvm i 7 etasjer og vil ha strenge miljøkrav, med blant annet fokus på lavt energiforbruk. Kontrakten er på 55 MNOK eks. mva og entrepriseformen en vanlig totalentreprise.

- Dette er vårt første oppdrag for Entra Eiendom AS og vi regner med å gjennomføre dette prosjektet på en slik måte at det i framtiden blir flere oppdrag for en av de store og seriøse byggherrene i Oslo. Prosjekteringen er igangsatt og arbeidene i marka starter i februar, sier Frode Antonsen, administrerende direktør i AS Ingeniør Gunnar M. Backe.

- Pilestredet 28 er et prosjekt av stor allmenn interesse. Innsats for klima og miljø er vesentlig for Entra som satser bevisst på miljøledende lokaler, sier Kyrre Olaf Johansen, administrerende direktør i Entra Eiendom AS.

- Vi har i den siste tiden hatt meget god tilgang på nye prosjekter, og ordrereserven er nå all time high på om lag 1 milliard NOK for 2010 og 2011. Det er en meget hyggelig situasjon er i et marked som vi forventer blir preget av stor konkurranse også de nærmeste par årene. Det medfører en betydelig omsetningsøkning for oss fra 2009 til 2010, noe som medfører stort behov for nyansettelser av både funksjonærer og håndverkere, sier Antonsen.

logg arkitektur as har tegnet bygget og skal stå for detaljprosjeket.