Spenncon utvider i Verdal

Spenncon bygger opp og flytter sin hulldekkeproduksjon fra Trondheim til Verdal. Fabrikkanlegget i Verdal vil med dette fremstå som et moderne og komplett anlegg med muligheter for produksjon av alle typer elementer og markerer at Spenncon satser tyngre i Midt-Norge.

Markedet i Midt-Norge er på vei oppover og tilbudsaktiviteten er økende. Salgs- og markedsavdelingen til Spenncon i Trondheim arbeider aktivt med både utviklingsprosjekter og rene anbudskonkurranser. 

Produksjonskapasiteten av betongelementer i Verdal øker fra april 2010. Kapasiteten vil øke fra dagens 25 tonn til 100 000 tonn

Spenncon produserer prefabrikkerte betongelementer til både bolig, næringsbygg og infrastruktur. Betongelementene produseres innendørs på Spenncons fabrikker.

Spenncon selger fabrikken i Leirfosse/Trondheim til BetoNor AS. BetoNor har gjennom 10 år leid lokalene i fabrikken i Trondheim til produksjon av kommunalvarer som betongrør og kummer samt andre produkter som hører med til vann/avløpssystemer i betong.