Stavdal forlenger med LSK

Stavdal Utleiesenter inngår sponsorkontrakt med LSK også for sesongen 2010.

– Vi har samarbeidet med Kanarifuglene helt siden etableringen i 2003 og har med det vært LSK-sponsor helt siden vi etablerte selskapet, sier daglig leder Knut Onstad som mener at kontinuitet er viktig både som verdi og i praktisk handling.

– Vi regner oss som en kontinuitetsbærer blant sponsorene og har stor glede av samarbeidet med klubben. LSK tilbyr et nettverk som Stavdal Utleiesenter gjerne vil være en del av.

– Romerike er helt sentral for oss hvor vi har kontor både på Lillestrøm og Jessheim. Byggepoolen hos LSK, som vi er en del av, utvikler vårt nettverk innen bygge- og anleggsbransjen. Her føler vi oss hjemme og har god nytte av hverandre, sier Onstad som mener han og selskapet for mye igjen for avtalen.

– Vi har fått vist at vi er fleksible, noe som har ført til vekst i salget i Byggepoolen, samtidig som vi også har inngått gode innkjøpsavtaler med poolmedlemmer, sier Onstad som selv bor på Romerike. LSK ønsker at samarbeidet skal bidra til økt profilering og synlighet, forretningsmuligheter og intern entusiasme, noe Stavdal Utleiesenter bekrefter de får igjen ved å forlenge kontrakten.

- Vi er selvsagt glade for at Stavdal Utleiesenter fornyer sponsorkontrakten med oss. Vi har ambisjoner for 2010 og det har Stavdal også. Det skulle jo passe som hånd i hanske, sier markedskonsulent Gard Hauge i LSKs markedsavdeling.