Fotokonkurranse på hage.no avsluttes

Fotokonkurransene som www.hage.no har hatt i samarbeid med Nordic Light Int. Photo Festival www.nle.no, har vært en stor suksess i følere år. Årets konkurranse skal nå avsluttes.

Mer enn 2 000 bilder er kommet inn til konkurransen i 2009/2010, mange med særdeles bra kvalitet. Nå er konkurransen avsluttet. 100 bilder vil bli plukket ut for å gå videre i konkurransen. De utvalgte bildene blir lagt ut på www.hage.no og alle kan være med å stemme på hvilke bilder som skal gå videre.

Bildene blir lagt ut i en egen billedkarusell merket fra 1 – 100. Her kan du stemme på hvilket hagebilde som er best.

Man sender da inn forslag på hvilke tre bilder som skal gå videre til vår felles mailadresse: firmapost@bygg.no

Ekstrasjanse!

Vi har fått litt pepper på grunn av redaksjonens utvalg av bilder. Derfor åpner vi for at man kan gå inn på de billedkarusellene hvor alle bilder er. Man kan plukke ut tre bilder (bruk nummer på bildene og gi melding om hvilken billedkarusell bildene ligger på). Send så en mail med de tre utvalgte ekstrakandidatene til firmapost@bygg.no - merk mailen ekstrasjanse.

Du finner alle billedkarusellene her:

http://www.bygg.no/id/48581?bannerfolder=30861&toppbannerfolder=30860 

Totalt skal det til slutt være 50 bilder igjen som en egen jury med den kjente fotokunstneren Morten Krogvold i spissen, skal vurdere. På Nordic Light-arrangementet i Kristiansund i månedsskiftet april/mai 2010 blir det offentliggjort hvilke heldige vinnerne som får premier. De tre vinnerbildene blir også utstilt.

Mange av bildene som nå er kommet inn, er bilder av blomster i alle varianter. Det er mange nærbilder.

Vi starter ny konkurranse

I og med den store interessen har vi altså valgt å starte en ny konkurranse som skal gå til neste år. I denne konkurransen vil vi at man skal fokusere på Hus, Hytte og Hage.

Det er mange fine bilder av hageanlegg som er sendt inn til årets konkurranse og som sikkert vil komme høyt opp i den nye konkurransen, men skal de bli vurdert i denne forbindelse må fotografene sende inn disse bildene på nytt.

Fristen for å sende inn bilder til konkurransen ”Hus, Hytte og Hage” 2010/2011 er 1. mars 2011. Men bilder kan du sende allerede nå. Alle bildene som sendes inn og som har den kvalitet vi krever, blir lagt ut på hage.no. Også i denne konkurransen vil 100 bilder bli valgt ut. Disse utvalgte bildene kan alle være med å stemme på før en egen jury går gjennom de 50 bildene som får flest stemmer. Vinnerne offentliggjøres under Nordic Light-arrangementet i 2011.

Hver deltager kan levere inntil fem bilder.

Du kan bare delta med digitale bilder. Bidragene skal sendes på epost til firmapost@bygg.no

Bildene skal være i JPEG filformat og maks 1200 piksler (lengste side).

I tillegg står juryen fritt til å anta et antall bilder de selv bestemmer for utstilling under Nordic Light 2011. Alle antatte samt premierte bilder vil bli utstilt under Nordic Light 2011. Vinnerne blir offentliggjort under festivalen.

Her finner du bildekarusellene med de bidragene vi har mottatt for konkurransen til 2010:

Bildekarusell 1

Bildekarusell 2

Bildekarusell 3

Bildekarusell 4

Bildekarusell 5

Bildekarusell 6

Bildekarusell 7

Bildekarusell 8

Bildekarusell 9

Bildekarusell 10

Bildekarusell 11

Bildekarusell 12

Bildekarusell 13

Bildekarusell 14

Bildekarusell 15

Bildekarusell 16

Bildekarusell 17

Bildekarusell 18

Bildekarusell 19

Bildekarusell 20

Bildekarusell 21

Bildekarusell 22

Bildekarusell 23

Bildekarusell 24