Kraftig og kostnadseffektiv

Kaeser Kompressorer AS beskriver den nye kompressoren Mobilair 200 som både kraftig og kostnadseffektiv.

Den nye Mobilair 200 med elektronisk kompressor- og motorstyring er en transportabel kompressor tilpasset byggeplasser med stort behov for trykkluft.

Med ulike utrustningsmuligheter blir Mobilair 200 en energileverandør som kan brukes på mange måter på byggeplassen: for spesielle bruksområder kan den i stedet for standard understell også leveres med glideskinner. Ved å montere ulike etterbehandlingskomponenter, kan det produseres avkjølt, tørr og oljefri trykkluft, som for eksempel er nødvendig ved betongsanering iht. ZTV-SIB.

Flere viktige fordeler kan den allerede omtalte nye elektroniske styringen "SIGMA CONTROL mobil" tilby. Med nøyaktig avstemming av motoreffekten i forhold til trykkluftbehovet, optimaliserer den maskinens effektutbytte og senker drivstofforbruket. Anleggstrykket kan stilles inn med en nøyaktighet på 0,1 bar direkte på displayet til "SIGMA CONTROL mobil". Dette øker ikke bare betjeningskomforten betydelig; nøyaktig trykkinnstilling, tilpasning av turtall og den elektronisk styrte inntaksventilen muliggjør en tydelig drivstoffinnsparing, særlig i dellastområdet, skriver Kaeser Kompressorer i en melding.

Kaeser Kompressorer har også lansert kompressoren Mobilair 135.