Vi søker salgsfokuserte partnere i Bergen, Stavanger og Trondheim

WorkShop Bemanning & Kompetanse as er spesialisert på bemanningsløsninger til bygg, anlegg og industri. Våre kunder er mellomstore til store entreprenør og industriforetak. Vi har en tydelig etisk profil og representerer fleksibilitet, kvalitet, service og seriøsitet. Vi omsetter for ca 70 millioner i 2009. Se www.workshop.no.

FirmaWorkshop Bemanning AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Unik mulighet – start egen bemanningsbedrift!

Vi søker salgsfokuserte partnere i Bergen, Stavanger og Trondheim

Workshop Bemanning & Kompetanse AS er et veldrevet bemanningsselskap med gode resultater. Selskapet utvider nå virksomheten med egne enheter i Bergen, Stavanger og Trondheim. Til hvert av disse kontorene søker vi en kundefokusert og engasjert innehaver, gjerne med erfaring fra bemanningsbransjen og kjennskap til byggebransjen eller industrien.

Vi gir deg muligheten til å starte egen virksomhet med basis i et utprøvd konsept og effektive web-baserte driftssystemer samt alle nødvendige rutiner og godkjenninger for å lykkes som vårt lokale kontor. Du må trives med mennesker og salg, være strukturert og føle eierskap til det Workshop står for. Du får store muligheter til å utvikle din lokale/regionale forretning innenfor vårt velprøvde forretningskonsept.

Vi søker etter deg med erfaring og dokumenterte resultater fra ”business to business” produkt- eller tjenestesalg, gjerne innen bygg & anlegg, industri eller vikar/ bemanningsforetak. Du er en resultatorientert, kvalitetsbevisst og tillitsvekkende relasjonsbygger som evner å skape et inspirerende arbeidsmiljø. Du får selv ansvar for å rekruttere dine egne medarbeidere og fagfolk, og bør derfor ha erfaring fra ansettelsesprosesser og ledelse av serviceorienterte fagfolk. Våre vikarer er vårt viktigste aktivum, og vi er derfor opptatt av god ledelse og en tydelig etisk profil. Du forventes derfor å etterleve våre tydelige etiske standarder samt ha høy bevissthet og kunnskap om relevante myndighetskrav.

Vi tilbyr jobb i et solid Franchisesystem i positiv utvikling, med svært spennende inntjeningsmuligheter for den som lykkes med å bygge et team av gode fagfolk og skape fornøyde kunder.

Vi ser for oss at du

* i løpet av 6 måneder har skapt grunnlag for å ansette en ny kollega som personalkonsulent/selger

* Etablerer eget kontor med sentral beliggenhet i enten Bergen, Stavanger eller Trondheim.

Du er ca 35 år eller over og ser potensialet i å starte egen virksomhet med et konsept som er vel utprøvd.

Workshop har et godt spesifisert konsept og verktøykasse som vil bli tilrettelagt på en slik måte at et nytt kontor er raskt etablert. Full opplæring vil bli gitt

For mer informasjon om stillingene, kontakt en av våre rådgivere i Visindi;

* Stavanger; Dag Vevatne, tlf 916 56 111

* Bergen; Liv K. Braathen, tlf 916 56 106

* Trondheim, Trond Inge Halten, tlf 916 25 377, eller

* adm. dir. i Workshop, Bent Einar Nygren, tlf 951 06 995.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknad sendes snarest via ”stillinger” på www.visindi.no

Vis flere stillinger: