Leverandøravtale mellom Bautas og Selvaagbygg

Bautas og Selvaagbygg har signert en omfattende leverandøravtale for maskiner og utleieutstyr til Selvaagbyggs prosjekter.

Bautas har samtidig overtatt alt elektroutstyr og materiell, og vil være hovedleverandør av midlertidige strømløsninger på byggeplassene. Dette er et område som Bautas har god kompetanse på, spesielt i Oslo-området.

– Vi synes at dette er en meget spennende avtale. Vi ser en trend hvor flere ønsker å spesialisere seg på sitt kjerneområde, ved å la andre ta seg av f. eks maskin og utstyrsparken. Vi er stolte og glade over å ha fått en avtale med en så profesjonell aktør som Selvaagbygg, sier Eivind Bøe, administrerende direktør i Bautas..

Jan Erik Solberg, produksjonsdirektør hos Selvaagbygg er også fornøyd.

– Ved å velge Bautas kan vi sikre at våre byggeprosjekter har god tilgang på riktig utstyr og maskiner, som igjen gir oss optimal logistikk og maksimal driftsstabilitet. Selvaagbygg har gått fra kun å bygge boliger i egenregi til nå være en komplett entreprenør som bygger også nærings- og lagerbygg, hoppbakke i tillegg til boligprosjekter for byggherrer utenfor Selvaag Gruppen.. Spesielt Bautas sin store bredde og lange erfaring, sammen med faglig tyngde, var utslagsgivende for vårt valg, sier Solberg.