Beste vekstskaper

Malvin Nilsen i LNS ble kåret til landets beste vekstskaper i kategorien industri i Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2009.

Overrekkelsen fant sted i Oslo Konserthus og kåringen er en del av festforestillingen Skaperkraft 09 som arrangeres i samarbeid med Innovasjon Norge. Prisutdelingen er et fellesarrangement med Ernst & Young, som delte ut sine priser rundt Entrepreneur of the Year, skriver Vesterålen Online.

I begrunnelsen sier juryen følgende:

"Vekstskaperen har siden oppstarten av konsernet i 1961 viet seg helt og fullt for virksomheten og dens ansatte. Innsatsen er belønnet med vekst og gode økonomiske resultater i en bransje med stor internasjonal konkurranse. Vinneren har også engasjert seg i bransjesammenheng og har arbeidet med næringspolitikk, arbeidsgiversaker, opplæring og service til medlemmene. Dette arbeidet har vært viktig for utviklingen av bransjen i Norge.

Juryen mener at Malvin Nilsen med sitt engasjement for bedriften, bransjen og de ansatte er en verdig vinner av Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2009, kategori industri."