Rambøll kjøper Schønherr Norge

Virksomheten blir dermed Agder og Rogalands sterkeste aktør innen landskapsarkitektur. Rambøll overtar selskapet med virkning fra 1. januar 2010.

­- Med Schønherr Norge på laget, befester vi vår posisjon i dette markedet ytterligere. Nå kan vi dessuten tilby et enda mer komplett spekter av tjenester også i Rogaland, sier administrerende direktør i Rambøll, Jan Ove Holmen.

Gledelig generasjonsskifte

- Jeg er personlig meget glad for at Schønherr Norge blir en del av Rambøll, og ser det som et generasjonsskifte som er til glede og nytte for alle parter, sier Torben Schønherr. Dette gjelder ikke minst for medarbeiderne, som nå kan se frem til et stabilt arbeidsliv med mange muligheter.

Fortsetter tett samarbeid

Rambøll har i flere sammenhenger samarbeidet med Schønherr. Som et ledd i oppkjøpet, har partene inngått en avtale om å videreføre et samarbeid om utviklingen av fagområdet.

- Det er flott at vi på denne måten kan videreføre et faglig samarbeid med Torben Schønherr til nytte for hele landskapsmiljøet i Rambøll, sier Holmen.

Ledende i Skandinavia

Schønherr med Torben Schønherr i spissen, har markert seg som et ledende miljø innen design og landskapsutforming i Skandinavia. Ikke minst har kontoret vunnet flere sentrale konkurranser de siste årene, herunder utformingen av Oslo Sentralstasjon.

Schønherr Landskab AS` kontorer i København og Århus i Danmark, berøres ikke av transaksjonen.