Anleggsleder

Vi i entreprenørfirmaet Kjellmark på Røros er kanskje ikke de som skryter mest av oss sjøl. Spør oss heller om hva vi jobber med for tida. Da er vi omtrent ikke til å stoppe. Vi er 50 engasjerte medarbeidere som bygger både boliger, kraftanlegg og fabrikker, vi renoverer skoler og kirker ... Ja, kort sagt så bygger vi det meste – og vi ler mye.

FirmaJohan Kjellmark AS
Fylke
Søknadsfrist10.12.2009

Nå er vi på utkikk etter en god anleggsleder som tilfører oss noe nytt.

Hos oss får du gleden av å arbeide sammen med dyktige fagfolk som synes de har en spennende jobb. På Røros har vi nemlig alltid livberget oss gjennom å være oppfinnsomme. Og i likhet med fortidens bergmenn er også du praktisk, arbeidsom og kreativ. Du har høyskoleutdanning og bred erfaring, liker utfordringer og trives best når du får brukt allsidigheten din.

Som anleggsleder hos oss skal du slett ikke se bort fra at naboen har sterke meninger om prosjektene du jobber med. For det vi bygger, betyr mye for mange. Og akkurat det er vi sikre på at du setter stor pris på.

Høres dette bra ut? Daglig leder Trond Schjølberg svarer på det du lurer på (tlf. 72 41 48 84). For full utlysing, se www.kjellmark.no .

Søknadsfrist: 10. desember

SE PDF AV ANNONSEN HER

http://www.kjellmark.no/Customers/kjellmark/documents/PDF%20filer/Kjellmark_stilling_nett.pdf

Vis flere stillinger: